Iako je sladak, med je bogat izvor hranljivih materija, uključujući enzime, vitamine i minerale. Zato ćete možda želeti da počnete da pijete medenu vodu svakoga dana.
Marinada je ono što će mesu dati poseban ukus i mekoću, a meso je najbolje ako ga marinirate veče pre roštiljanja i vredi svakog minuta čekanja. Klasična marinada Potrebni sastojci: Priprema: Crni i beli luk sitno iseckajte, pa ih stavite u veliku činiju. Obe vrste ulja, sirće i začine dodajte u činiju s lukom, pa...
Dok se širom Srbije na Veliku subotu u domovima šire mirisi praznične trpeze, jedan tradicionalni obredni kolač, poznat kao Uskršnjak, polako ponovo dobija zasluženo mesto u običajima.
U zavisnosti od običaja koji diktira mesto stanovanja, domaćice od Velikog četvrtka do Velike subote farbaju jaja. I dok je ovo jedan od najlepših poslova, uvek je neprijatno kada vam farba ostane na rukama i neće da se skine!