Da li vam se desilo da izvadite meso iz zamrzivača, a ono bude crno jer niste dobro zatvorili kesu? Jagode koje ste ostavili u frižideru preko noći više nisu sveže, a hleb možete samo da bacite jer je pozeleneo?
Ovo su situacije koje se gotovo svakodnevno dešavaju u domaćinstvu. Da ne biste bacali bez potrebe hranu pridržavajte se ovih saveta kako bi vam namirnice uvek bile sveže. A njih će da održe upravo stvari koje sigurno imate u kuhinji!
Da li ste znali da hleb ostaje svež ako u u kesu ubacite list celera? Jeste li ikada probali da parče hleba stavite u posudu sa biskvitom kako bi ukusan kolačić ostao mekan nekoliko dana? Jagode je najlakše da sačuvate ako ih pre stavljanja u frižider operete sa vodom u koju ste prethodno stavili malo jabukovog sirćeta.
Pogledajte 7 trikova za duži vek hrane:
Pročitaj još:
Volite da jedete mladi luk, ali vam smeta neprijatan zadah? Budite bez brige, evo kako to da rešite
Za bolji ten, zdravu jetru, lepše zube: Zbog ovoga treba svakodnevno da jedete šargarepu!
Da li volite crno vino? Evo zašto je dobro da pijete jednu čašu dnevno!
d
Uspešno ste se prijavili