Potrebno vam je:
100 grama mocarele
200 grama inćuna
100 grama soka od paradajza (konzerv. slani)
50 g sušenog paradajza
50 grama maslina
ulje maslinovo
10 grama origana
20 grama lista bosiljka
so i biber
Priprema:
Mocarelu isecite na komade, a u umak od paradajza dodajte malo origana, bosiljka i maslinovog ulja pa začinite soli i biberom.
Testo za picu razvucite i rasporedite po testu umak od paradajza, mocarelu, inćune i sušen paradajz. Dodajte par kapi maslinovog ulja i par crnih maslina te stavite u zagrejanu rernu.
Pročitaj još:
Veganska ishrana sa pljeskavicama i ćevapima? Da, moguće je!
Hrskava i slatka: Napravite vrlo lako savršenu pitu od višanja!
Naučite kako se postaje profesionalni kuvar, a neka vam u tome pomogne recept lososa sa povrćem
Uspešno ste se prijavili