Uz crnu, mlečnu i belu, čini se da bismo uskoro mogli degustirati i novu vrstu.
Ružičasta čokolada službeno se zove Ruby i dolazi od istoimene vrste kakao zrna. Specifična boja dobijena je posebnim postupkom procesiranja zrna bez dodavanja veštačkih ukusa i boje.
Kažu da ukus donosi ukuse bobičastog voća i posebnu glatkoću kakva se ne oseća kod ostalih vrsta čokolade.
More candy I gotta buy now 🍫#rubychocolate #pinkchocolate #sweetsforthesweet
A post shared by 📻OS Radio (@kickitoldschool) on
Ruby je svečano predstavljena u Šangaju ovih dana, a mi se nadamo da će se uskoro proširiti po tržištu.
Najbolja stvar je što možete da je jedete u većim količinama jer ima manje kalorija od mlečne i crne čokolade.
Pročitaj još:
Miris prve kafe i doručak na mestu koje stvara uspomene: Recept za savršen sok!
Dašak Italije na vašem stolu: Taljetele sa pančetom i šampinjonima
Uspešno ste se prijavili