15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Sa pevačicom u kuhinji: Napravite praline po receptu Nataše Bekvalac
Nataša Bekvalac

Foto:Promo

Sa pevačicom u kuhinji: Napravite praline po receptu Nataše Bekvalac

Aska logo
Aska
19. mart 2019. 11:05
U susret prvim danima proleća koji bude i ukuse i mirise naša pevačica Nataša Bekvalac otišla je na radionicu kako bi naučila da sprema izvrsne poslastice.
PODELI
F
T
G
P

Pevačicu Natašu Bekvalac sreli smo u jednoj poslastičarnici, gde je učila da sprema kolače. Njen izbor bile su čokoladne praline sa Mint i Berry ukusima, koje će sasvim sigurno postati pravi hit ovog proleća.

–  Ne mogu da kažem za sebe da sam savršena domaćica, to ostavljam drugima da procene, ali uvek sam spremna da učim i probam nešto novo. Obožavam slatkiše, a praline su moj omiljeni izbor. Rado ih pravim za moje najdraže jer svaki put ispadnu odlično i dobijem mnogo pohvala – rekla je Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac

RECEPT:

Sastojci:

  • 200g džema od bobičastog voća
  • 300g crne čokolade
  • 300g mlečne, slatke pavlake
  • 10g čaja od nane
  • Listići nane za dekoraciju

Nataša Bekvalac

Istopiti lagano čokoladu na pari. Mlečnu, slatku pavlaku prokuvati i dodati joj čaj. Nakon 10 minuta procediti pavlaku i pomešati je sa istopljenom čokoladom. Blenderom dodatno sjediniti sve sastojke. Crnu čokoladu izliti u kalupe za praline. U čokoladne opne sipati džem od bobičastog voća, a zatim preliti sa čokoladnim punjenjem koje ste prethodno pripremili. Zatvoriti praline crnom istopljenom čokoladom. Prilikom serviranja praline dodatno ukrasiti listićima nane.

Pročitaj još:

Foto nedelje: Nataša Bekvalac proslavila prvi rođendan ćerke Katje OVAKVOM žurkom!

Nataša Bekvalac nikad nasmejanija i odvažnija poručila svima: Neustrašiva sam!

Nataša Bekvalac ovih dana nosi crnu haljinu, a evo zašto bi trebalo i vi uvek da imate jednu u ormanu!

 

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Hrana, Skorašnji članci
Kuhinja, Nataša Bekvalac, Praline
Održane besplatne konsultacije: Parovi razgovarali sa stručnjacima iz Grčke o vantelesnoj oplodnji
Skriveni troškovi vas mogu skupo koštati, zato pažljivo čitajte ponude za putovanja!
22. maj 2025.Vanja Vidić

Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene

22. maj 2025.portal_admin

Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom

22. maj 2025.portal_admin

Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

22. maj 2025.Vanja Vidić
Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene
22. maj 2025.portal_admin
Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom
22. maj 2025.portal_admin
Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje
22. maj 2025.portal_admin
Promocija knjige „Moć svetla – Boris Gortinski“
21. maj 2025.Vanja Vidić
Vodič za dugotrajan manikir bez UV lampe: Evo kako same da sredite nokte i da traju danima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube