15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Sa pevačicom u kuhinji: Napravite praline po receptu Nataše Bekvalac
Nataša Bekvalac

Foto:Promo

Sa pevačicom u kuhinji: Napravite praline po receptu Nataše Bekvalac

Aska logo
Aska
19. mart 2019. 11:05
U susret prvim danima proleća koji bude i ukuse i mirise naša pevačica Nataša Bekvalac otišla je na radionicu kako bi naučila da sprema izvrsne poslastice.
PODELI
F
T
G
P

Pevačicu Natašu Bekvalac sreli smo u jednoj poslastičarnici, gde je učila da sprema kolače. Njen izbor bile su čokoladne praline sa Mint i Berry ukusima, koje će sasvim sigurno postati pravi hit ovog proleća.

–  Ne mogu da kažem za sebe da sam savršena domaćica, to ostavljam drugima da procene, ali uvek sam spremna da učim i probam nešto novo. Obožavam slatkiše, a praline su moj omiljeni izbor. Rado ih pravim za moje najdraže jer svaki put ispadnu odlično i dobijem mnogo pohvala – rekla je Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac

RECEPT:

Sastojci:

  • 200g džema od bobičastog voća
  • 300g crne čokolade
  • 300g mlečne, slatke pavlake
  • 10g čaja od nane
  • Listići nane za dekoraciju

Nataša Bekvalac

Istopiti lagano čokoladu na pari. Mlečnu, slatku pavlaku prokuvati i dodati joj čaj. Nakon 10 minuta procediti pavlaku i pomešati je sa istopljenom čokoladom. Blenderom dodatno sjediniti sve sastojke. Crnu čokoladu izliti u kalupe za praline. U čokoladne opne sipati džem od bobičastog voća, a zatim preliti sa čokoladnim punjenjem koje ste prethodno pripremili. Zatvoriti praline crnom istopljenom čokoladom. Prilikom serviranja praline dodatno ukrasiti listićima nane.

Pročitaj još:

Foto nedelje: Nataša Bekvalac proslavila prvi rođendan ćerke Katje OVAKVOM žurkom!

Nataša Bekvalac nikad nasmejanija i odvažnija poručila svima: Neustrašiva sam!

Nataša Bekvalac ovih dana nosi crnu haljinu, a evo zašto bi trebalo i vi uvek da imate jednu u ormanu!

 

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Hrana, Skorašnji članci
Kuhinja, Nataša Bekvalac, Praline
Održane besplatne konsultacije: Parovi razgovarali sa stručnjacima iz Grčke o vantelesnoj oplodnji
Skriveni troškovi vas mogu skupo koštati, zato pažljivo čitajte ponude za putovanja!
28. avgust 2025.Vanja Vidić

Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?

28. avgust 2025.Vanja Vidić

Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta

28. avgust 2025.portal_admin

Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

28. avgust 2025.Vanja Vidić
Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?
28. avgust 2025.Vanja Vidić
Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta
28. avgust 2025.portal_admin
Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova
27. avgust 2025.portal_admin
Dišenova mišićna distrofija, trka s vremenom u kojoj terapija znači život
26. avgust 2025.portal_admin
Žene će ove jeseni nositi smele boje kose – ove nijanse će većina tražiti frizerima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube