Klasično pohovanje uključuje jaja i brašno, mnogo strpljenja i prljavih sudova. Ipak, postoji i drugi način.
Belo pileće meso namažite senfom, a potom uvaljajte u mešavinu prezli i začina. Za malo jači ukus, možete da dodate rendani sir u prezle.
SASTOJCI:
- 100 g prezli
- 70 g senfa
- 400 g belog špilećeg mesa isećenog na tanke šnicle
- ulje
- začini
- 200 g izrendanog kačkavalja, po želji
PRIPREMA:
Izlupajte piletinu, pa je namažite senfom.
U pliću činiju pomešajte začine i prezle, uz dodatak rendanog kačkavalja, ukoliko volite.
Piletinu namazanu senfom umešajte u mešavinu prezli i pecite u dobro zagrejanom ulju.
Prijatno!
PROČITAJTE JOŠ:
Hrskava piletina za tili čas: Napravite ručak koji osvaja srca i uveseljava ukućane!
Piletina prste da poližete! Probajte belo meso sa voćem
Piletina sa povrćem: Dva nova ukusa za vašu trpezu
Uspešno ste se prijavili
Izvor:Pun kufer