Potrebno: (za 4 osobe)
- 500 g jagoda
- 1 kesica vanilin šećera
- 250 ml vode
- 80 g maslaca
- malo soli
- narendana korica od pola limuna
- 200 gr brašna
- 4 jaja
- 500 ml slatke pavlake
- 6 kašika šećera
- čokolada za preliv
Priprema:

Stavite vodu da se kuva s maslacem, solju i korom limuna. Kad provri, dodajte brašno i mešajte na vatri dok testo ne počne da se odvaja od zidova suda. Kad se testo prohladi, u njega umešajte jedno po jedno jaje. Testo sipajte u špric, istisnite 12 jednakih loptica u podmazan pleh. Pecite 20 minuta na 230 stepeni. Čvrsto umutite slatku pavlaku sa šećerom i punite ohlađene princes krofne. Na fil rasporedite listiće jagode. Svaku princes krofnu pospite šećerom u prahu, pa dekorišite preostalim šlagom, prelivom od čokolade i iseckanim jagodama.
Uspešno ste se prijavili