Ove godine smo bili posebno inspirisani da pravimo mnoge novogodišnje ukrase čiji način pripreme možemo da približimo i onima koji nisu previše kreativni.
Nadamo se da ste već okitili svoj dom, a ono što smo vam ostali dužni svakako je dekoracija praznične trpeze. Istina, pokazali smo vam kako da ukrasite novogodišnje kolačiće, ali sada su „slaniši“ došli na red.

Foto: Dragan Mujan
Šta svaka trpeza tokom praznika ima? Naravno, jaja. Nemojte da se mučite i da ih seckate u nekim posebnim oblicima zarad lepog izgleda na tanjiru, kada možete u dva poteza da dobijete najslađeg trpezarijskog Sneška Belića.
Potrebno vam je (za jednog Sneška):
Dva tvrdo kuvana jaja
Dve grančice zelenog povrća (ruzmarin, peršun, mirođija…)
Dve čačkalice
Šargarepa
Nekoliko zrna bibera
Priprema je jednostavnija od onoga što mislite i u našem video prilogu to i dokazujemo.
Srećni praznici!
Pročitaj još:
Spremite na vreme slatku prazničnu trpezu: Dekorišite na jednostavan način novogodišnje kolače
Retko ih jedemo, a čine čuda za naše zdravlje: Za šta su sve dobre suve šljive?
Pržite ribu? Uklonite neprijatne mirise iz prostorije, sa posuđa i ruku uz pomoć OVIH trikova!
Uspešno ste se prijavili