15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Pokupite ostatke iz frižidera: Pikantne i brze salate za tren oka!

Pokupite ostatke iz frižidera: Pikantne i brze salate za tren oka!

Marta Buzurović
8. januar 2017. 08:54
Ukoliko vam je ostalo meso od slavlja, evo ideje za ručak!
PODELI
F
T
G
P

Nakon praznika uglavnom ostane dosta mesa koje ma koliko pokušavali da pojedete jednostavno vam to nikako ne ide od ruke.

Umesto da bacite ostatke, iskoristite ukusno pečenje i napravite ove super salate u zavisnosti od mesa koje imate.

Ćuretina ili piletina

Ostatke iseckajte na sitno i dodajte zelenu salatu koju ste začinili sa malo sirćeta, soli i bibera. Sipajte majonez, senf i pavlaku, Izmešajte, ohladite i uživajte u ovoj sjajnoj salati.

Salata pile

Foto: Profimedia

Govedina

Govedinu sitno iseckajte, dodajte praziluk, crni luk, senf, pavlaku, majonez i kisele krastavčiće. Sve izmešajte i ohladite.

Salata Govedina

Foto: Profimedia

 

Teletina

U tiganju prodinstajte pečurke i crni luk sa malo slanine. Dodajte teletinu koja vam je preostala. Kada se dinstanje završi, umešajte kiselu pavlaku.

Salata, Pecurke

Foto: Profimedia

 

Prasetina

Prasetinu koja je preostala propržite u tiganju na ulju sa malo belog luka. Skuvajte dva jaja. Pomešajte zelenu salatu koju ste blago začinili , čeri paradajz, kuvana jaja i prasetinu koju ste pržili. U posudi za sos pomešajte kiselu pavlaku, senf, majonez i beli luk. Servirajte salatu, prelite sosom i stavite malo rendanog kačkavalja na vrh.

Salata

Foto: Profimedia

Savet plus: Ukoliko imate ostatke hleba ili peciva, iseckajte ih na kockice. U tiganj stavite malo maslinovog ulja, belog luka i origana. Izmešajte, propržite i napravite krutone koje će sjajno ići kao dodatak uz svaku od ovih salata.

Prijatno!

 

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Hrana, Skorašnji članci
Hrana, Ostaci, Praznici, Salata
Neko će dobiti ideju o dodatnoj zaradi, a nekome se već smeše prihodi
Vratili ste se dnevnim obavezama, a evo šta horoskop predviđa za danas
22. maj 2025.Vanja Vidić

Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene

22. maj 2025.portal_admin

Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom

22. maj 2025.portal_admin

Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

22. maj 2025.Vanja Vidić
Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene
22. maj 2025.portal_admin
Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom
22. maj 2025.portal_admin
Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje
22. maj 2025.portal_admin
Promocija knjige „Moć svetla – Boris Gortinski“
21. maj 2025.Vanja Vidić
Vodič za dugotrajan manikir bez UV lampe: Evo kako same da sredite nokte i da traju danima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube