Često imate u frižideru belo meso, ili vam je to najbrži ručak koji možete da pripremite. Piletina ne mora da bude dosadna iako je često jedete. Probajte naše ideje.
Piletina na spanaću u paradajzu

Foto: Facebook
Trebaće vam:
Pakovanje soka od paradajza (ili pirea)
So, Biber
200 grama kačkavalja
Krem sir
200 grama mocarele
200 grama spanaća
500 grama belog mesa
Dva komada belog mesa presecite na pola. Namažite pire od paradajza, posolite, pobiberite, namažite krem sir i dodajte mocarelu. Preklopite drugom polovinom.
Na pleh koji ste obložili papirom za pečenje, naređajte listove spanaća, i meso. Prelite sve sokom od paradajza i pospite parmezanom. Pecite oko pola sata

Foto: Facebook
Piletina sa medom na brokoliju
Trebaće vam:
200 grama krompira
200 grama brokolija
500 grama belog mesa
Senf
Med
Na pleh koji ste obložili papirom za pečenje, stavite iseckan krompir i brokoli. Na to stavite dva komada belog mesa koje ćete obilato preliti mešavinom senfa, meda, i tucane paprike. Sos treba da bude sladak koliko vama odgovara. Pecite oko pola sata.
Prijatno!
Uspešno ste se prijavili