15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Piletina sa povrćem: Dva nova ukusa za vašu trpezu
Recept Piletina

Foto:Facebook

Piletina sa povrćem: Dva nova ukusa za vašu trpezu

Marta Buzurović
21. april 2016. 15:02
Vremena je malo, piletina je kupljena, fali vam samo još ideja.
PODELI
F
T
G
P

Često imate u frižideru belo meso, ili vam je to najbrži ručak koji možete da pripremite. Piletina ne mora da bude dosadna iako je često jedete. Probajte naše ideje.

Piletina na spanaću u paradajzu

Recept

Foto: Facebook

Trebaće vam:

Pakovanje soka od paradajza (ili pirea)

So, Biber

200 grama kačkavalja

Krem sir

200 grama mocarele

200 grama spanaća

500 grama belog mesa

Dva komada belog mesa presecite na pola. Namažite pire od paradajza, posolite, pobiberite, namažite krem sir i dodajte mocarelu. Preklopite drugom polovinom.

Na pleh koji ste obložili papirom za pečenje, naređajte listove spanaća, i meso. Prelite sve sokom od paradajza i pospite parmezanom. Pecite oko pola sata

 

Recept

Foto: Facebook

Piletina sa medom na brokoliju

Trebaće vam:

200 grama krompira

200 grama brokolija

500 grama belog mesa

Senf

Med

Na pleh koji ste obložili papirom za pečenje, stavite iseckan krompir i brokoli. Na to stavite dva komada belog mesa koje ćete obilato preliti mešavinom senfa, meda, i tucane paprike. Sos treba da bude sladak koliko vama odgovara. Pecite oko pola sata.

Prijatno!

 

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Hrana
Brokolo, Hrana, Krompir, Piletina, Povrće
Uz pomoć ovih trikova pretvorite dnevnu šminku u večernju
Meditacija i joga u jednom: Oslobodite se napetosti uz pomoć Autogenog treninga
28. avgust 2025.portal_admin

Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova

25. avgust 2025.portal_admin

Uredite dom ove jeseni i budite u trendu: Šest stilskih pravila koja ne smete propustiti

21. avgust 2025.portal_admin

Bitno je da li u kupus salatu prvo stavljate ulje ili sirće: Neša Travka otkriva redosled začinjavanja

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

28. avgust 2025.Vanja Vidić
Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?
28. avgust 2025.Vanja Vidić
Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta
28. avgust 2025.portal_admin
Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova
27. avgust 2025.portal_admin
Dišenova mišićna distrofija, trka s vremenom u kojoj terapija znači život
26. avgust 2025.portal_admin
Žene će ove jeseni nositi smele boje kose – ove nijanse će većina tražiti frizerima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube