Mi smo ovu pastu spremali sa svežim povrćem, ali ukoliko želite možete i da ga grilujete. Stvar ukusa.
Naš recept:
400 grama paste
dve konzerve tunjevine u komadu
jedan krastavac
jedan paradajz
jedna-dve paprike (crvena i žuta)
jedan crveni luk
kukuruz šećerac
zelena salata
Priprema:
Skuvajte pastu. Za to vreme isecite sveže povrće na komadiće kao kada pravite salatu. Dodajte ga u skuvanu pastu, a onda ubacite tunjevinu. Umesto sosa, prelijte ulje tunjevine iz konzerve. Posolite, pobiberite i stavite peršun. Ukoliko želite možete da grilujete tikvice, patlidžan, šampinjone ili da dodate narendani kupus. Birajte povrće po želji!
Prijatno!
Pročitaj još:
Zaustavite emocionalno prejedanje uz savete našeg nutricioniste!
Idealne i za mlađe i za starije: Napravite zdrave palačinke od banane!
Uspešno ste se prijavili