Čorbe i supe bi trebalo svakodnevno da se nalaze na meniju, mada ih ljudi u brzini i nedostatku vremena preskaču.

Mi vam donosimo brz i lak recept za čorbicu od sočiva koja će postati omiljena na vašoj trpezi.
SASTOJCI:
- 300 gr sočiva
- 2 glavice luka
- 1 šargarepa
- 1 zelena paprika
- malo lovorovog lista
- 1 kašika brašna
- 1 kašičica suve začinske paprike
- suvog začina
- 200 gr suvih rebara ili suve slanine
- malo ulja
PRIPREMA:
Sočivo očistiti i oprati u nekoliko voda. Naliti vodom dodati glavicu luka sitno seckanog, lovorov list, papriku, šargarepu na kolutove i suva rebra. Kuvati na srednoj temperaturi oko 40 min.
Napraviti zapršku tako što ćete na ulju propržiti glavicu sitno seckanog luka, pa dodati brašno i na kraju začinsku papriku. Na kraju dodati malo suvog začina i soli.
PROČITAJTE JOŠ:
Napitak koji Jelena Đoković svako jutro pije provereno TOPI KILOGRAME, probajte ga i vi
Kejt Midlton ima savršenu liniju zbog Dukan dijete: Šta podrazumeva ova ishrana i da li je zdrava?
Dubrou dijeta je zaludela svet, ali ako se odlučite da probate ovaj režim ishrane budite OPREZNI!
Uspešno ste se prijavili