Krilca u sosu od vodke
Potrebno je:

Foto: Profimedia
pileća krilca – 1 kilogram
soja sos – 4 supene kašike
kečap – 4 supene kašike
vodka – 2 supene kašike
šećer – 1 supena kašika
med – 1 supena kašika
beli luk – 4 čena
ulje – 1 supena kašika
čili – 1 kašičica
Priprema:
U posudi pomešamo sastojke za marinadu, luk izgnječimo i dodajemo pileća krilca.
Dobro promešamo i ostavimo u frižideru na 4 sata.
Sipamo ih u kesu za pečenje i pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 200 stepeni 15-20 minuta, vadimo, otvaramo kesu i pečemo još 10 minuta.
Pročitaj još:
Kako sam se zaljubio u Francusku kuhinju: Brancin sa ukusnim grilovanim povrćem
Mnogo blagodeti, ali i po neka mana: Ovo je sve što treba da znate o kukuruzu šećercu
Uspešno ste se prijavili