Možda sendviči nisu pogodni za ručak, ali ovaj recept ispunjava sve uslove koje ovaj dnevni obrok treba da ispuni. Plus se spremaju baš brzo i možete da iskoristite vreme za sebe.

SASTOJCI:
- 2 pileća fileta, pečena i iseckana na tanke trake
- 4 kriške integralnog hleba
- 1/4 šolje majoneza ili grčkog jogurta
- 1 kašika senfa
- So i biber po ukusu
- Sveži listovi rukole ili spanaća
- Kriške sira po želji (npr. čedar, gauda, ili domaći sir)
- Paradajz, kriške (opciono)
- Crveni luk, tanko seckan (opciono)
PRIPREMA:
U maloj činiji, pomešajte majonez (ili grčki jogurt) i senf kako biste napravili umak. Dodajte malo soli i bibera po ukusu. Na 2 kriške integralnog hleba, nanesite tanak sloj pripremljenog umaka. Preko umaka, složite iseckane pileće filete, sveže listove rukole (ili spanaća, zavisi za šta ste se opredelili), i opciono kriške sira, paradajz i crveni luk. Prekrijte sendvič drugim kriškama hleba. Možete zagrejati sendviče na tosteru ili u tiganju kako biste dobili hrskavu koru. Servirajte sendviče dok su još topli, i uživajte!
Prijatno i uživajte u sunčanom danu!
PROČITAJTE JOŠ:
Brzi i zdravi keksići bez jaja i brašna, a od samo DVA sastojka postaće redovni u vašoj ishrani
Malo na kašiku da se pojede: Spremite preukusni pileći paprikaš
Stiže jesen, stiže CVEKLA! OVO su mnogobrojni razlozi zašto bi trebalo da je jedete
Uspešno ste se prijavili