15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Druželjubiva » Askine drugarice » Moj šesti čas kuvanja: Napravila sam poslasticu koja se brzo sprema i jo...

Moj šesti čas kuvanja: Napravila sam poslasticu koja se brzo sprema i još brže i slađe jede

Bojana Kesić
26. maj 2017. 11:07
Naučila sam da pravim supu, pečem meso i krompir, da spremam pastu i sada konačno i da se malo zasladimo.
PODELI
F
T
G
P

Učitelj kuvanja Slobodan Radeta iz škole kuvanja „Il Primo“ je odlučio da moj prvi slatkiš bude panakota, ili kako bi se originalno napisalo „panna cotta“.

Bilo je zabavno za mene kao početnika, a za one koji već znaju i komplikovanije kolače da spreme sigurno će biti dobar predlog kako brzo i lako da naprave poslasticu za svoje najmilije.

Panakota, dezert

Foto: Latif Adrović

Slobodan mi je otkrio i nešto zanimljivo o vanili.

Da li znate kojim čulom se vanila oseća?

I dalje čekam vaše komentare.

Pročitaj još:

Askina škola kuvanja za početnike: Učite sa mnom da kuvate ili saznajte neku novu kulinarsku caku

 

Moj drugi čas kuvanja: Naučila sam da koristim rernu, a ono što sam napravila biće zanimljivo i vrsnim kuvaricama

Moj treći čas kuvanja, ispohovala sam šnicle i otkrila tajnu kako se pravi najbolji pire krompir

Moj četvrti čas kuvanja: Bilo je suza, ali je napravljena odlična pasta sa paradajzom i slaninom

Moj peti čas kuvanja: Jedan pravi “muški” obrok od početnice

Uspešno ste se prijavili

Askine drugarice, Druželjubiva, Skorašnji članci
Desert, Panakota, Škola kuvanja "Il primo", Slobodan Radeta
Vreme je svadbi i matura: Donosimo vam savete kako da napravite pletenicu idealnu za sve prilike
Najglamuroznije veče u Kanu poznate dame su pretvorile u paradu golotinje
22. maj 2025.Vanja Vidić

Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene

22. maj 2025.portal_admin

Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom

22. maj 2025.portal_admin

Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

22. maj 2025.Vanja Vidić
Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene
22. maj 2025.portal_admin
Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom
22. maj 2025.portal_admin
Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje
22. maj 2025.portal_admin
Promocija knjige „Moć svetla – Boris Gortinski“
21. maj 2025.Vanja Vidić
Vodič za dugotrajan manikir bez UV lampe: Evo kako same da sredite nokte i da traju danima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube