Srećna sam. Mnogo toga me je naučio moj učitelj kuvanja Slobodan Radeta iz škole kuvanja „Il Primo“. Iako sam ranije mislila da škole kuvanja nisu neophodne da bi se savladalo kulinarstvo, potpuno sam promenila mišljenje.
Sada sam ubeđena u to da su ovakvi i slični kursevi neophodni svima, bez obzira na to sa kakvim predznanjem ulaze u školu. Na svakom času se nauči po nešto novo i pređe se na sledeći nivo umeća kuvanja.
S obzirom na to da sam ja osnove savladala i da sam uspela da napravim neka „komplikovana“ jela, na poslednjem času za ovaj kurs sam se malo opustila.
Došlo je leto, vruće je pa valja ručati nešto lagano i zdravo.
Zato me je Slobodan naučio kako se pravi najukusnija salata.
Naučite i vi da pravite ovaj preliv.
Komentarišite i ovaj video. A mi se od jeseni možda vidimo sa nekim novim receptima.
Pročitaj još:
Moj osmi čas kuvanja: Postajem prava domaćica, sad i pitu znam da napravim
Moj sedmi čas kuvanja: Poput vrsnih domaćica sam napravila gulaš sa palentom, prste da poližeš
Uspešno ste se prijavili