15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Druželjubiva » Askine drugarice » Moj deseti čas kuvanja: Za kraj kursa osvežavajući zeleni ručak
Slobodan Radeta, Bojana Kesić

Foto:Latif Adrović

Moj deseti čas kuvanja: Za kraj kursa osvežavajući zeleni ručak

Bojana Kesić
23. jun 2017. 13:49
Ko bi rekao da je prošlo već deset nedelja od kada sam počela da kuvam. Vreme je proletelo, a ja se sada snalazim u kuhinji kao da sam ceo život provela pored šporeta.
PODELI
F
T
G
P

Srećna sam. Mnogo toga me je naučio moj učitelj kuvanja Slobodan Radeta iz škole kuvanja „Il Primo“. Iako sam ranije mislila da škole kuvanja nisu neophodne da bi se savladalo kulinarstvo, potpuno sam promenila mišljenje.

Sada sam ubeđena u to da su ovakvi i slični kursevi neophodni svima, bez obzira na to sa kakvim predznanjem ulaze u školu. Na svakom času se nauči po nešto novo i pređe se na sledeći nivo umeća kuvanja.

S obzirom na to da sam ja osnove savladala i da sam uspela da napravim neka „komplikovana“ jela, na poslednjem času za ovaj kurs sam se malo opustila.

Došlo je leto, vruće je pa valja ručati nešto lagano i zdravo.

Zato me je Slobodan naučio kako se pravi najukusnija salata.

Naučite i vi da pravite ovaj preliv.

 

Komentarišite i ovaj video. A mi se od jeseni možda vidimo sa nekim novim receptima.

Pročitaj još:

Moj deveti čas kuvanja: Prešla sam na internacionalnu kuhinju i napravila preukusno jelo od povrća i mocarele

Moj osmi čas kuvanja: Postajem prava domaćica, sad i pitu znam da napravim

Moj sedmi čas kuvanja: Poput vrsnih domaćica sam napravila gulaš sa palentom, prste da poližeš

Uspešno ste se prijavili

Askine drugarice, Druželjubiva, Skorašnji članci
Kuvanje, Salata, Škola kuvanja, Slobodan Radeta
Ne budi crven kao rak! Ovo je najbolji način da se zaštitite od sunca
Birajte šešir prema obliku lica: Modistkinja kraljice Elizabete II ima savet za sve dame!
28. avgust 2025.Vanja Vidić

Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?

28. avgust 2025.Vanja Vidić

Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta

28. avgust 2025.portal_admin

Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

28. avgust 2025.Vanja Vidić
Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?
28. avgust 2025.Vanja Vidić
Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta
28. avgust 2025.portal_admin
Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova
27. avgust 2025.portal_admin
Dišenova mišićna distrofija, trka s vremenom u kojoj terapija znači život
26. avgust 2025.portal_admin
Žene će ove jeseni nositi smele boje kose – ove nijanse će većina tražiti frizerima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube