Kurs kuvanja za početnike 2 najbolje opisuje citati Virdžinije Vulf „Čovek ne može dobro da misli, voli, spava, ukoliko nije dobro jeo“.
Zato se prijavite i vi i obezbedite sebi i svojima miran san i ljubav.
Nastavak osnovnog kursa kuvanja za početnike tokom kojeg možete da proširite znanja. Naučićete da napravite savršenu italijansku lazanju kao i salate za sve moguće prilike. Oduševićete svoje goste pripremom zanimljivih i ukusnih „zalogaja“ i brzih deserta kao što su čokoladni musevi, panakota ili različiti tipovi palačinki.

Foto: Profimedia
Vojvođanski gulaš poslužen s palentom pravi je izbor za ručak s porodicom, a za brze večere naučićete da pripremate fenomenalnu kinesku klopu od dostupnih sastojaka.
- Format: mini kurs, 6 termina
- Trajanje časa: 2.5h
- Cena kursa: 180 eur
- Predavač: Tatjana Martić
PROGRAM KURSA
OSNOVE KUĆNOG KUVANJA 2
1. Perfektna italijanska lazanja
2. VEZANE SALATE – tzatziki, urnebes, coleslaw, juneća salata od ribića
3. ZALOGAJI ZA GOSTE (party food) – brusketice, domaća pašteta, „pull apart“ hleb
4. GULAŠ I PALAČINKE – vojvođanski crveni gulaš poslužen uz palentu; američke i klasične palačinke
5. DESERTI – mus od čokolade, „pannacotta“ sa prelivom od šumskog voća
6. KINESKA KUHINJA – začini, sosevi, nudle – wok (piletina/svinjetina/kineske pečurke/povrće)
Prisetite se kako je izgledao prvi kurs kuvanja:
Askina škola kuvanja za početnike: Učite sa mnom da kuvate ili saznajte neku novu kulinarsku caku
Moj treći čas kuvanja, ispohovala sam šnicle i otkrila tajnu kako se pravi najbolji pire krompir
Uspešno ste se prijavili