Da je zaista gurman, najbolje pokazuje činjenica da sa toliko ljubavi priča o svim specijalitetima.
Sa njom smo se sreli na otvaranju „Dana makedonske tradicije“ gde se promovišu najfinija jela i najkvalitetnija vina ove zemlje. Prvo što smo je pitali jeste gde bi nas povela da smo sada u Makedoniji i šta bi nam preporučila da prvo probamo od hrane.
– Uf, kod nas se ne jede onako odmah, već dugo i polako. Počinje se sa predjelom, raznim namazima, pinđurom i ajvarom, pa polako do glavnog jela… – kaže Tijana.
Šta je ono što najviše voli da jede, ali i o tome kako se snašla u ulozi voditeljke pogledajte u video prilogu:
Pročitaj još:
Probajte da pronađete razliku: Slika Tijane Dapčević i njenog sina je sve zbunila!
Nećete prestati da ga jedete: Šef makedonske kuhinje otkriva recept njihovog specijalnog namaza
Uspešno ste se prijavili