15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Instagram je prepun recepata za italijanske KANELONE – Punjena testen...

Foto:Printskrin

Instagram je prepun recepata za italijanske KANELONE – Punjena testenina koja budi sva čula

Aska logo
Aska
8. februar 2023. 09:13
Kaneloni su jedan od najpoznatijih italijanskih recepata i ima mnogo varijanti spremanja.
PODELI
F
T
G
P

Postoje razne varijante punjenja, a mi vam predstavljamo recept za one sa mlevenim mesom.

Potrebno je:

  • 500 gr mešanog mlevenog mesa
  • 2 crna luka
  • 200 gr parmezana
  • 200 ml pavlake za kuvanje
  • pola šolje belog vina
  • 300 ml vode
  • 400 ml soka od paradajza
  • supena kašika šećera
  • so po ukusu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Il Club delle Ricette (@ilclubdellericette)

Priprema:

Ulje zagrejati i na njemu propržiti crni luk. Dodati mleveno meso, so, biber, naliti vodom i ostaviti da se krčka na srednjoj vatri. Nakon što se sos zgusne, dodati vino, 100 g narendanog parmezana i pavlaku. Kuvati još desetak minuta i skloniti sa vatre da se ohladi. Dobijenim sosom filovati kaneline. U posebnom sudu prokuvati sok od paradajza, sa vodom i šećerom. So dodati po ukusu. Crveni sos sipati u pleh, a zatim na njega naređati kaneline. Dodati ostatak narendanog sira, poklopiti i peći 25 minuta na 200 stepeni. Služiti toplo uz salatu po želji.

Ovo je još jedna verzija punjenja:

View this post on Instagram

A post shared by Pampered Chef® – Sarah (@sarah.bdk_)

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Hrana, Skorašnji članci, z-slajder
Italijanska hrana, kaneloni, Recept, Testenina
Dnevni horoskop danas predviđa baš lepe trenutke za pojedine znakove
Zaboravite na skupe kreme i tretmane: Ovo su vežbe za uklanjanje celulita koje možete da radite kod kuće
22. maj 2025.Vanja Vidić

Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene

22. maj 2025.portal_admin

Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom

22. maj 2025.portal_admin

Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

22. maj 2025.Vanja Vidić
Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene
22. maj 2025.portal_admin
Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom
22. maj 2025.portal_admin
Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje
22. maj 2025.portal_admin
Promocija knjige „Moć svetla – Boris Gortinski“
21. maj 2025.Vanja Vidić
Vodič za dugotrajan manikir bez UV lampe: Evo kako same da sredite nokte i da traju danima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube