Danas se svuda obeležava dan „Đavoljih jaja“!
Ukoliko vas je ovaj naziv uplašio, ne dozvolite da ne probate ovaj super recept zbog straha. Ova jaja su dobile ovakvo ime jer moraju biti ljuta i pikantna i odličan su izbor za meze. Ukoliko vaši gosti ne volite ljuto, samo treba da izostavite sastojak koji daje ljutinu.
Potrebno je:
12 jaja
2 kašike senfa
2 kašike majoneza (može i više ako zatreba u zavisnosti od veličine jaja)
1 kašika mlevenog crnog luka ili vlašca
1/4 kašike tabasko sosa (možete staviti i čili ili tucanu ljutu papriku)
so i biber po ukusu
Priprema:
Skuvajte tvrdo jaja. Oljuštite ih i presecite na pola. Izvadite žumaca i pomešajte ih sa ostalim sastojcima. Dobijenom smesom punite jaja. Ukrasite ih tako što ćete ih posuti alevom paprikom.
Uspešno ste se prijavili