15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Ako ste presolili kiseli kupus, ne paničite, postoji lako rešenje!

Foto:Pexels

Ako ste presolili kiseli kupus, ne paničite, postoji lako rešenje!

Aska logo
Aska
22. novembar 2023. 13:32
Dešava se i najboljima da omanu kada je kišeljenje kupusa u pitanju, ali zahvaljujući povrću, šteta se da sanirati
PODELI
F
T
G
P

Ako vam se desilo da prilikom pripreme kiselog kupusa za zimnicu osetite da je postao preslan, ne očajavajte! Postoji jednostavan trik koji vam može pomoći da spasite situaciju i omogućite vam da uživate u vašim omiljenim jelima kao što su sarma ili podvarak.

Priroda nam je ponudila rešenje za ovaj problem, a to je korišćenje određenih vrsta povrća koje imaju sposobnost da upiju višak soli. Dva najefikasnija saveznika u ovom slučaju su šargarepa i zeleni paradajz. Da biste ispravili presoljenost kiselog kupusa, trebate oko 1,5-2 kg ovih sastojaka.

Postupak je jednostavan – probušite šargarepu i zeleni paradajz viljuškom, a zatim ih dodajte u kiseli kupus. Ova kombinacija će delovati kao prirodni upijač soli, pomažući da se smanji količina soli u vašem kupusu. Na taj način, vaša jela će zadržati savršen balans ukusa, omogućavajući vam da uživate u tradicionalnim specijalitetima bez brige o previše slanom ukusu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ne brinite, zimi ih ima u izobilju: Ovo su namirnice koje su idealne za probavu!
Zapostavljena biljka koja je prava riznica vitamina: Spremite kelj sa krompirom, lako i zdravo jelo
Karfiol: Zdravo povrće koje čuva kosti, a važno je i da ga jedu trudnice

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Skorašnji članci, Uradi sama, z-slajder
Kiseli kupus, So
Princezi Kejt se desio peh sa haljinom koji krši sva pravila i Britanija ne prestaje da priča o tome
Adrijana Lima u opuštenom izdanju sa dečkom u Los Anđelesu je oličenje žene koja ne haje za kritike
22. maj 2025.Vanja Vidić

Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene

22. maj 2025.portal_admin

Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom

22. maj 2025.portal_admin

Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

22. maj 2025.Vanja Vidić
Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene
22. maj 2025.portal_admin
Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom
22. maj 2025.portal_admin
Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje
22. maj 2025.portal_admin
Promocija knjige „Moć svetla – Boris Gortinski“
21. maj 2025.Vanja Vidić
Vodič za dugotrajan manikir bez UV lampe: Evo kako same da sredite nokte i da traju danima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube