Odgovarajući na pitanja fanova iz celog sveta, Bastijan je otkrio svašta o sebi. Istina, najviše se pričalo o fudbalu, ali bilo je tu pitanja i o Srbiji.
Bastijan je toliko zavoleo zavičaj svoje supruge, da svaki put kad dođe u Beograd ode na utakmicu KK Partizan, voli da izađe, uživa u narodnjacima, maše srpskom zastavom i uredno obilazi Beograd. Na početku zabavljanja sa Anom, Bastijan ju je bodrio sa „ajde“ i „dušo“, što je bilo izveženo i na njegovim kopačkama.
Who did it better? 😅🎾 pic.twitter.com/DtwmouccOX
— Ana Ivanovic (@anaivanovic) October 28, 2023
Pre nekoliko dana, Bastijan je Ani čestitao rođendan na srpskom, a na Instagramu je otkrio i da su mu omiljeno jelo prženice. Bravo, zete! Što se tiče prženica, one su po svetu pripremaju sa šećerom i služe se sa slatkim dodacima. Mi vam donosimo recept za slane prženice.
Ajde da pripremimo srpske prženice.

SASTOJCI:
- 4 jaja
- 1 šolja mleka
- Prstohvat soli
- 8 kriški hleba (po mogućstvu stariji hleb, jer se bolje upija)
- Maslac ili ulje za prženje
PRIPREMA:
Umutite jaja u dubokoj činiji. Ukoliko želite da budu vazdušastije i suvlje, onda prvo mutite belance, pa dodajete žumance.
Dodajte mleko i prstohvat soli u umućena jaja. Sve dobro promešajte dok ne dobijete homogenu smesu.
Ugrejte tiganj na srednje jakoj vatri, dodajte malo maslaca ili ulja.
Umutite smesu od jaja još jednom pre nego što umačete hleb.
Svaku krišku hleba umočite u smesu od jaja i mleka, pazite da oba lica hleba budu dobro natopljena smesom.
Pržite svaku stranu hleba dok ne postane zlatno smeđa i hrskava. To obično traje oko 2-3 minuta sa svake strane.
Izvadite prženice iz tiganja i stavite ih na papirni ubrus kako biste upili višak masnoće.
Možete ih služiti i sa slatkim i slanim dodacima, ali naši favoriti su kajmak i ajvar.
PROČITAJTE JOŠ:
Sve oči bile uprte u nju: Ana Ivanović u štiklama došla na stadion, pa na trenutak „ukrala“ šou svom suprugu!
Ana i Švajni prave rusvaj po Beogradu: Ona lomi tanjire, on bio najveseliji
Starinski dezert se vratio na velika vrata: Napravite i vi MEDOVIK, tortu o kojoj svi pričaju
Uspešno ste se prijavili