15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Hrskava piletina za tili čas: Napravite ručak koji osvaja srca i uveselja...
piletina hrskava, čikn nagic

Foto:Profimedia

Hrskava piletina za tili čas: Napravite ručak koji osvaja srca i uveseljava ukućane!

Aska logo
Aska
9. decembar 2018. 10:08
Ko jo ne voli belo meso? Hajmo zajedno da napravimo obrok koji ćete zavoleti odmah posle prvog zagrižaja, obećavamo!
PODELI
F
T
G
P

Ukoliko volite poznate „čikn nagec“, odnosno hrskavu piletinu iz prodavnica brze hrane, onda ćete ovu obožavati. Kecelju spremite, kao i neophodne sastojke pa da pređemo na posao.

piletina hrskava, čikn nagic

Foto: Profimedia

Potrebno je:

Pileće belo meso

Tucana paprika

Beli luk u prahu

Mešavina začina za piletinu

Pavlaka

So

Biber

Brašno

Jaja

Kornfleks

Rendani kačkavalj

Ulje

Važno je da spomenemo da namerno gramaže nismo pomenuli jer je u pitanju odokativna metoda u zavisnosti od broja gostiju i vašeg apetita.

Čitav postupak pripreme pogledajte u videu ispod.

Priprema:


View this post on Instagram

A post shared by Menu World 🍕 (@menuserved) on Dec 7, 2018 at 6:13am PST

Prijatno!

Pročitaj još:

Od ovog jela kreće voda na usta: Napravite sočnu piletinu u gorgonzola sosu i sa šampinjonima!

Kada zamiriše sveži bosiljak u kuhinji znači da se sprema dobra pasta: Pravi recept za pesto đenoveze!

Recept za KUGLOV pravo iz bakine kuhinje: Napravite kolač koji vraća u detinjstvo i budi lepe emocije!

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Hrana, Skorašnji članci
Hrana, Piletina, Recept
Porodični ili boemski tip? Astrologija otkriva na koji način vi idete kroz život!
Bolno iskren dnevnik: Žarko Laušević, osuđenik broj „28375“, iskreno o životu na robiji!
8. jul 2025.portal_admin

Internet su preplavili saveti da se ricinusovo ulje stavlja u pupak zbog zdravlja: Evo šta je istina

8. jul 2025.portal_admin

Zašto se hrom sve češće preporučuje i zašto ga zovu „saveznikom svih žena“

Sportske povrede
7. jul 2025.Anđela Stojković

Menstruacija i sportske povrede: Nevidljiva veza koju ne smemo da ignorišemo

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

8. jul 2025.portal_admin
Internet su preplavili saveti da se ricinusovo ulje stavlja u pupak zbog zdravlja: Evo šta je istina
8. jul 2025.portal_admin
Zašto se hrom sve češće preporučuje i zašto ga zovu „saveznikom svih žena“
Sportske povrede
7. jul 2025.Anđela Stojković
Menstruacija i sportske povrede: Nevidljiva veza koju ne smemo da ignorišemo
đokovići, originalni razgovori, jelena
7. jul 2025.portal_admin
Jelena Đoković je DOKTOR NAUKA Evo koje sve škole je završila
7. jul 2025.Vanja Vidić
Genijalna i ranjena žena: Zašto još uvek boli ono što je Ingeborg Bahman napisala 

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube