15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Druželjubiva » Askine drugarice » Moj deseti čas kuvanja: Za kraj kursa osvežavajući zeleni ručak
Slobodan Radeta, Bojana Kesić

Foto:Latif Adrović

Moj deseti čas kuvanja: Za kraj kursa osvežavajući zeleni ručak

Bojana Kesić
23. jun 2017. 13:49
Ko bi rekao da je prošlo već deset nedelja od kada sam počela da kuvam. Vreme je proletelo, a ja se sada snalazim u kuhinji kao da sam ceo život provela pored šporeta.
PODELI
F
T
G
P

Srećna sam. Mnogo toga me je naučio moj učitelj kuvanja Slobodan Radeta iz škole kuvanja „Il Primo“. Iako sam ranije mislila da škole kuvanja nisu neophodne da bi se savladalo kulinarstvo, potpuno sam promenila mišljenje.

Sada sam ubeđena u to da su ovakvi i slični kursevi neophodni svima, bez obzira na to sa kakvim predznanjem ulaze u školu. Na svakom času se nauči po nešto novo i pređe se na sledeći nivo umeća kuvanja.

S obzirom na to da sam ja osnove savladala i da sam uspela da napravim neka „komplikovana“ jela, na poslednjem času za ovaj kurs sam se malo opustila.

Došlo je leto, vruće je pa valja ručati nešto lagano i zdravo.

Zato me je Slobodan naučio kako se pravi najukusnija salata.

Naučite i vi da pravite ovaj preliv.

 

Komentarišite i ovaj video. A mi se od jeseni možda vidimo sa nekim novim receptima.

Pročitaj još:

Moj deveti čas kuvanja: Prešla sam na internacionalnu kuhinju i napravila preukusno jelo od povrća i mocarele

Moj osmi čas kuvanja: Postajem prava domaćica, sad i pitu znam da napravim

Moj sedmi čas kuvanja: Poput vrsnih domaćica sam napravila gulaš sa palentom, prste da poližeš

Uspešno ste se prijavili

Askine drugarice, Druželjubiva, Skorašnji članci
Kuvanje, Salata, Škola kuvanja, Slobodan Radeta
Ne budi crven kao rak! Ovo je najbolji način da se zaštitite od sunca
Birajte šešir prema obliku lica: Modistkinja kraljice Elizabete II ima savet za sve dame!
8. jul 2025.portal_admin

Internet su preplavili saveti da se ricinusovo ulje stavlja u pupak zbog zdravlja: Evo šta je istina

8. jul 2025.portal_admin

Zašto se hrom sve češće preporučuje i zašto ga zovu „saveznikom svih žena“

Sportske povrede
7. jul 2025.Anđela Stojković

Menstruacija i sportske povrede: Nevidljiva veza koju ne smemo da ignorišemo

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

8. jul 2025.portal_admin
Internet su preplavili saveti da se ricinusovo ulje stavlja u pupak zbog zdravlja: Evo šta je istina
8. jul 2025.portal_admin
Zašto se hrom sve češće preporučuje i zašto ga zovu „saveznikom svih žena“
Sportske povrede
7. jul 2025.Anđela Stojković
Menstruacija i sportske povrede: Nevidljiva veza koju ne smemo da ignorišemo
đokovići, originalni razgovori, jelena
7. jul 2025.portal_admin
Jelena Đoković je DOKTOR NAUKA Evo koje sve škole je završila
7. jul 2025.Vanja Vidić
Genijalna i ranjena žena: Zašto još uvek boli ono što je Ingeborg Bahman napisala 

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube