15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Druželjubiva » Askine drugarice » Moj šesti čas kuvanja: Napravila sam poslasticu koja se brzo sprema i jo...

Moj šesti čas kuvanja: Napravila sam poslasticu koja se brzo sprema i još brže i slađe jede

Bojana Kesić
26. maj 2017. 11:07
Naučila sam da pravim supu, pečem meso i krompir, da spremam pastu i sada konačno i da se malo zasladimo.
PODELI
F
T
G
P

Učitelj kuvanja Slobodan Radeta iz škole kuvanja „Il Primo“ je odlučio da moj prvi slatkiš bude panakota, ili kako bi se originalno napisalo „panna cotta“.

Bilo je zabavno za mene kao početnika, a za one koji već znaju i komplikovanije kolače da spreme sigurno će biti dobar predlog kako brzo i lako da naprave poslasticu za svoje najmilije.

Panakota, dezert

Foto: Latif Adrović

Slobodan mi je otkrio i nešto zanimljivo o vanili.

Da li znate kojim čulom se vanila oseća?

I dalje čekam vaše komentare.

Pročitaj još:

Askina škola kuvanja za početnike: Učite sa mnom da kuvate ili saznajte neku novu kulinarsku caku

 

Moj drugi čas kuvanja: Naučila sam da koristim rernu, a ono što sam napravila biće zanimljivo i vrsnim kuvaricama

Moj treći čas kuvanja, ispohovala sam šnicle i otkrila tajnu kako se pravi najbolji pire krompir

Moj četvrti čas kuvanja: Bilo je suza, ali je napravljena odlična pasta sa paradajzom i slaninom

Moj peti čas kuvanja: Jedan pravi “muški” obrok od početnice

Uspešno ste se prijavili

Askine drugarice, Druželjubiva, Skorašnji članci
Desert, Panakota, Škola kuvanja "Il primo", Slobodan Radeta
Vreme je svadbi i matura: Donosimo vam savete kako da napravite pletenicu idealnu za sve prilike
Najglamuroznije veče u Kanu poznate dame su pretvorile u paradu golotinje
28. avgust 2025.Vanja Vidić

Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?

28. avgust 2025.Vanja Vidić

Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta

28. avgust 2025.portal_admin

Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

28. avgust 2025.Vanja Vidić
Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?
28. avgust 2025.Vanja Vidić
Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta
28. avgust 2025.portal_admin
Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova
27. avgust 2025.portal_admin
Dišenova mišićna distrofija, trka s vremenom u kojoj terapija znači život
26. avgust 2025.portal_admin
Žene će ove jeseni nositi smele boje kose – ove nijanse će većina tražiti frizerima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube