Na prethodna dva časa sam naučila da kuvam pravu domaću supu i da u rerni ispečem batake i krompir. Sada je na red stigla treća faza.
Slobodan Radeta, moj učitelj kuvanja iz škole „Il Primo“ odlučio je da na trećem času dobro uprljam ruke pohujući šnicle, ali mi je otkrio i kako se pravi najbolji pire krompir. Mislim da ove cake možda ne znaju ni iskusne kuvarice.

Foto: Latif Adrović
Saznala sam i kako je najbolje da pripremim piletinu za pohovanje. Koliko su mi drhtale ruke dok sam skidala žilice, ne treba rečima da opisujem, sve će vam biti jasno kada pogledate video.
Dozvoljavam da se i nasmejete, ali ne zaboravite da ovde nema laži, nema prevare, ja stvarno tek sada učim da kuvam. Bez obzira na moje godine, treba to ceniti. Jer kako kažu kolege „Nikad nije kasno“.
I dalje sam spremna da pročitam sve vaše komentare, i dobre i loše.
Pročitaj još:
Askina škola kuvanja za početnike: Učite sa mnom da kuvate ili saznajte neku novu kulinarsku caku
Uspešno ste se prijavili