15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Druželjubiva » Askine drugarice » Moj treći čas kuvanja, ispohovala sam šnicle i otkrila tajnu kako se pra...

Moj treći čas kuvanja, ispohovala sam šnicle i otkrila tajnu kako se pravi najbolji pire krompir

Bojana Kesić
5. maj 2017. 13:08
Kažu treba u životu ići korak po korak jer se samo tako grade čvrsti temelji. Shvatila sam to ozbiljno, barem kada je kuvanje u pitanju.
PODELI
F
T
G
P

Na prethodna dva časa sam naučila da kuvam pravu domaću supu i da u rerni ispečem batake i krompir. Sada je na red stigla treća faza.

Slobodan Radeta, moj učitelj kuvanja iz škole „Il Primo“ odlučio je da na trećem času dobro uprljam ruke pohujući šnicle, ali mi je otkrio i kako se pravi najbolji pire krompir. Mislim da ove cake možda ne znaju ni iskusne kuvarice.

Pohovana piletina i pire krompir

Foto: Latif Adrović

Saznala sam i kako je najbolje da pripremim piletinu za pohovanje. Koliko su mi drhtale ruke dok sam skidala žilice, ne treba rečima da opisujem, sve će vam biti jasno kada pogledate video.

Dozvoljavam da se i nasmejete, ali ne zaboravite da ovde nema laži, nema prevare, ja stvarno tek sada učim da kuvam. Bez obzira na moje godine, treba to ceniti. Jer kako kažu kolege „Nikad nije kasno“.

I dalje sam spremna da pročitam sve vaše komentare, i dobre i loše.

Pročitaj još: 

Askina škola kuvanja za početnike: Učite sa mnom da kuvate ili saznajte neku novu kulinarsku caku

Moj drugi čas kuvanja: Naučila sam da koristim rernu, a ono što sam napravila biće zanimljivo i vrsnim kuvaricama

Uspešno ste se prijavili

Askine drugarice, Druželjubiva, Skorašnji članci
Bojana Kesić, Il primo, Škola kuvanja, Slobodan Radeta
Sprečite želju za slatkišima na prirodan način
Nedeljni horoskop: Ovnovima kratka i burna veza, Bikovima ništa novo u ljubavi
28. avgust 2025.Vanja Vidić

Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?

28. avgust 2025.Vanja Vidić

Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta

28. avgust 2025.portal_admin

Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

28. avgust 2025.Vanja Vidić
Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?
28. avgust 2025.Vanja Vidić
Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta
28. avgust 2025.portal_admin
Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova
27. avgust 2025.portal_admin
Dišenova mišićna distrofija, trka s vremenom u kojoj terapija znači život
26. avgust 2025.portal_admin
Žene će ove jeseni nositi smele boje kose – ove nijanse će većina tražiti frizerima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube