Priznajem, svidelo mi se kuvanje.
Naravno, bilo je kritika na moj račun tipa „sram te bilo, 35 godina imaš, a sad se hvališ da si naučila da kuvaš supu“. Ne ljutim se, samo kažem „bolje ikad nego nikad“.
Moj dragi i nadasve strpljivi učitelj odlučio je da me na drugom času nauči da koristim rernu. Spremali smo batake sa krompirom. Iskusne kuvarice će sada verovatno pomisliti da tu nema neke mudrosti. Varate se! Slobodan mi je otkrio tajne kako da piletina i krompir uz određene začine i količinu vode u kojoj se peku dobiju poseban ukus.
Zato predlažem da ovaj video pogledaju i početnici, ali i vrsne kuvarice, svi će naučiti nešto novo.
Slobodno ostavite komentare, neću se naljutiti šta god da mi kažete, samo je važno da bude iskreno i od srca.
Ukoliko ste propustili, pogledajte prvi čas:
Askina škola kuvanja za početnike: Učite sa mnom da kuvate ili saznajte neku novu kulinarsku caku
Uspešno ste se prijavili