15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Druželjubiva » Askine drugarice » Moj drugi čas kuvanja: Naučila sam da koristim rernu, a ono što sam napr...

Moj drugi čas kuvanja: Naučila sam da koristim rernu, a ono što sam napravila biće zanimljivo i vrsnim kuvaricama

Bojana Kesić
28. april 2017. 11:13
Probila sam led. Ušla sam stojički u kuhinu Slobodana Radete u školi kuvanja "Il Primo" i na prvom času naučila da spremim pravu domaću supu.
PODELI
F
T
G
P

Priznajem, svidelo mi se kuvanje.

Naravno, bilo je kritika na moj račun tipa „sram te bilo, 35 godina imaš, a sad se hvališ da si naučila da kuvaš supu“. Ne ljutim se, samo kažem „bolje ikad nego nikad“.

Moj dragi i nadasve strpljivi učitelj odlučio je da me na drugom času nauči da koristim rernu. Spremali smo batake sa krompirom. Iskusne kuvarice će sada verovatno pomisliti da tu nema neke mudrosti. Varate se! Slobodan mi je otkrio tajne kako da piletina i krompir uz određene začine i količinu vode u kojoj se peku dobiju poseban ukus.

Zato predlažem da ovaj video pogledaju i početnici, ali i vrsne kuvarice, svi će naučiti nešto novo.

Slobodno ostavite komentare, neću se naljutiti šta god da mi kažete, samo je važno da bude iskreno i od srca.

Ukoliko ste propustili, pogledajte prvi čas:

Askina škola kuvanja za početnike: Učite sa mnom da kuvate ili saznajte neku novu kulinarsku caku

 

Uspešno ste se prijavili

Askine drugarice, Druželjubiva, Skorašnji članci
Bojana Kesić, Il primo, Škola kuvanja, Slobodan Radeta
Blizanci, danas igrajte igre na sreću – isplatiće vam se
Neda Arnerić otkriva: Zbog ovoga sam krila umetničku sliku sa prasetom u kući
28. avgust 2025.Vanja Vidić

Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?

28. avgust 2025.Vanja Vidić

Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta

28. avgust 2025.portal_admin

Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

28. avgust 2025.Vanja Vidić
Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?
28. avgust 2025.Vanja Vidić
Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta
28. avgust 2025.portal_admin
Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova
27. avgust 2025.portal_admin
Dišenova mišićna distrofija, trka s vremenom u kojoj terapija znači život
26. avgust 2025.portal_admin
Žene će ove jeseni nositi smele boje kose – ove nijanse će većina tražiti frizerima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube