15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Druželjubiva » Askine drugarice » Moj drugi čas kuvanja: Naučila sam da koristim rernu, a ono što sam napr...

Moj drugi čas kuvanja: Naučila sam da koristim rernu, a ono što sam napravila biće zanimljivo i vrsnim kuvaricama

Bojana Kesić
28. april 2017. 11:13
Probila sam led. Ušla sam stojički u kuhinu Slobodana Radete u školi kuvanja "Il Primo" i na prvom času naučila da spremim pravu domaću supu.
PODELI
F
T
G
P

Priznajem, svidelo mi se kuvanje.

Naravno, bilo je kritika na moj račun tipa „sram te bilo, 35 godina imaš, a sad se hvališ da si naučila da kuvaš supu“. Ne ljutim se, samo kažem „bolje ikad nego nikad“.

Moj dragi i nadasve strpljivi učitelj odlučio je da me na drugom času nauči da koristim rernu. Spremali smo batake sa krompirom. Iskusne kuvarice će sada verovatno pomisliti da tu nema neke mudrosti. Varate se! Slobodan mi je otkrio tajne kako da piletina i krompir uz određene začine i količinu vode u kojoj se peku dobiju poseban ukus.

Zato predlažem da ovaj video pogledaju i početnici, ali i vrsne kuvarice, svi će naučiti nešto novo.

Slobodno ostavite komentare, neću se naljutiti šta god da mi kažete, samo je važno da bude iskreno i od srca.

Ukoliko ste propustili, pogledajte prvi čas:

Askina škola kuvanja za početnike: Učite sa mnom da kuvate ili saznajte neku novu kulinarsku caku

 

Uspešno ste se prijavili

Askine drugarice, Druželjubiva, Skorašnji članci
Bojana Kesić, Il primo, Škola kuvanja, Slobodan Radeta
Blizanci, danas igrajte igre na sreću – isplatiće vam se
Neda Arnerić otkriva: Zbog ovoga sam krila umetničku sliku sa prasetom u kući
8. jul 2025.portal_admin

Internet su preplavili saveti da se ricinusovo ulje stavlja u pupak zbog zdravlja: Evo šta je istina

8. jul 2025.portal_admin

Zašto se hrom sve češće preporučuje i zašto ga zovu „saveznikom svih žena“

Sportske povrede
7. jul 2025.Anđela Stojković

Menstruacija i sportske povrede: Nevidljiva veza koju ne smemo da ignorišemo

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

8. jul 2025.portal_admin
Internet su preplavili saveti da se ricinusovo ulje stavlja u pupak zbog zdravlja: Evo šta je istina
8. jul 2025.portal_admin
Zašto se hrom sve češće preporučuje i zašto ga zovu „saveznikom svih žena“
Sportske povrede
7. jul 2025.Anđela Stojković
Menstruacija i sportske povrede: Nevidljiva veza koju ne smemo da ignorišemo
đokovići, originalni razgovori, jelena
7. jul 2025.portal_admin
Jelena Đoković je DOKTOR NAUKA Evo koje sve škole je završila
7. jul 2025.Vanja Vidić
Genijalna i ranjena žena: Zašto još uvek boli ono što je Ingeborg Bahman napisala 

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube