Omiljena poslastica mnogih koja se jede sa cimetom ili kakaom još uvek miriše u kuhinjama.
Međutim, danas postoji radnja koja taj stari ukus oplemenjuje savremenim trendom i ide korak dalje, odnosno dovoljno je smela da najfinije ukuse umeša u onaj dobro poznati stari recept i da od toga napravi čaroliju.

Foto: Dragan Mujan
Da li ste mogli da zamislite da bi mango, čia semenke ili možda neki biskvit bili odlični u kombinaciji sa mlekom i pirinčem? Verujte, dobro osmišljen sklad namirnica stvara rapsodiju ukusa u ovoj radnji.
Za sve one koji možda nisu ljubitelji mleka ili su na posebnom režimu ishrane, može da se uživa i u veganskim ili proteinskim sutlijašima koji „teraju“ mušteriije da se vrate po još koji zalogaj.

Foto: Dragan Mujan
Ukoliko ste za šetnju strogim centrom Beograda, dozvolite sebi da se „izgubite“ u ušuškanom delu koji krije tajnu recepturu ove poslastice. „Rice King“ zasigurno putem slatkiša iz detinjstva priča nove priče u kojima svako želi da bude sagovornik. Samo se osmelite da probate!
Prošetajte sa nama kroz Sutlijaš bar:
Uspešno ste se prijavili