15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Pikantni bataci od kojih ide voda na usta: Obradujte porodicu nesvakidašnj...
piletina, bataci, meso

Foto:Profimedia

Pikantni bataci od kojih ide voda na usta: Obradujte porodicu nesvakidašnjim obrokom!

Anđelka Popadić
11. septembar 2018. 17:09
Ko još ne voli batačiće?
PODELI
F
T
G
P

Danas ćemo da vam pomognemo da napravite pikantnu piletinu prste da poližete, kako vi tako i vaši najdraži. Možda zvuči komplikovano, ali ovaj recept „obara s nogu“ i pogodite šta?! Suviše se jednostavno prave da biste odlagali njihovu pripremu.

Uverite se sami.

Potrebno je:

Četiri bataka

Četiri kašike putera

kašičica soli

Dve kašike ulja

Glavica crnog luka

Vezica peršuna

Čen belog luka

Kašičica soka od limuna

piletina, bataci, meso

Foto: Profimedia

Priprema: Puter umutite sa solju, premažite batake i ostavite u frižideru da „odmaraju“ bar pola dana. Zatim, iseckajte obe vrste luka i peršun takođe, sve zajedno izmešajte i dodajte ulje, sok od limuna i malo soli. Ovom smesom premažite batake i utisnite je u meso da dobro prione.

Ovako spremljenu piletinu pecite na roštilju ili pak u rerni uz okretanje na svakih pet minuta, dok ne bude skroz gotovo.

Prijatno!

Pročitaj još:

Ukus koji osvaja za sva vremena: Napravite ćuftice u sosu od paradajza

Tri sastojka od po 300 grama i pogačice su gotove? Moguće je, verujte na reč!

Ne može se desiti da vam ova večera ne uspe: Napravite pica pitu koja će biti omiljena ukućanima!

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Hrana, Skorašnji članci
batak, Hrana, Jelo, Obrok, peršun, Pikantno, Ručak
Neobični pokloni i nezaboravni trenuci: Aleksandra Radović proslavila rođendan u društvu poznatih dama
Imate džemper na raskopčavanje? Ako ga obučete naopako dobićete najelegantniju bluzu za izlazak!
28. avgust 2025.Vanja Vidić

Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?

28. avgust 2025.Vanja Vidić

Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta

28. avgust 2025.portal_admin

Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

28. avgust 2025.Vanja Vidić
Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?
28. avgust 2025.Vanja Vidić
Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta
28. avgust 2025.portal_admin
Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova
27. avgust 2025.portal_admin
Dišenova mišićna distrofija, trka s vremenom u kojoj terapija znači život
26. avgust 2025.portal_admin
Žene će ove jeseni nositi smele boje kose – ove nijanse će većina tražiti frizerima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube