15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Ne volite da pijete vodku? Iskoristite je za ova ukusna krilca!
Krilca

Foto:Profimedia

Ne volite da pijete vodku? Iskoristite je za ova ukusna krilca!

Marta Buzurović
4. oktobar 2017. 15:34
Danas je svetski Dan vodke!
PODELI
F
T
G
P
Vodka je piće koje su mnoge od nas pokušale da probaju u tinejdžerskim danima. Neko je i dalje voli dok je nekome ukus i aroma ovog alkoholnog pića prosto nepodnošljiva.U svakom slučaju, vodka je sastavni deo skoro svakog dobrog koktela, a može da bide i sjajan začin. Za one koje ne vole da nazdravljaju sa ovim pićem, evo sjajnog načina kako da je uključite u ukusnu večeru!

Krilca u sosu od vodke

Potrebno je:

Krilca

Foto: Profimedia

pileća krilca – 1 kilogram

soja sos – 4 supene kašike

kečap – 4 supene kašike

vodka – 2 supene kašike

šećer – 1 supena kašika

med – 1 supena kašika

beli luk – 4 čena

ulje – 1 supena kašika

čili – 1 kašičica

Priprema:

U posudi pomešamo sastojke za marinadu, luk izgnječimo i dodajemo pileća krilca.

Dobro promešamo i ostavimo u frižideru na 4 sata.

Sipamo ih u kesu za pečenje i pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 200 stepeni 15-20 minuta, vadimo, otvaramo kesu i pečemo još 10 minuta.

Pročitaj još:

Kako sam se zaljubio u Francusku kuhinju: Brancin sa ukusnim grilovanim povrćem

Mnogo blagodeti, ali i po neka mana: Ovo je sve što treba da znate o kukuruzu šećercu

 

 

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Hrana, Skorašnji članci
Hrana, Krilca, Piće, Vodka
Želite povišicu? Evo najboljeg načina kako to da saopštite šefu
Tema koju svaka žena voli: Vodimo vas na film „Manolo: kralj cipela“
8. jul 2025.portal_admin

Internet su preplavili saveti da se ricinusovo ulje stavlja u pupak zbog zdravlja: Evo šta je istina

8. jul 2025.portal_admin

Zašto se hrom sve češće preporučuje i zašto ga zovu „saveznikom svih žena“

Sportske povrede
7. jul 2025.Anđela Stojković

Menstruacija i sportske povrede: Nevidljiva veza koju ne smemo da ignorišemo

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

8. jul 2025.portal_admin
Internet su preplavili saveti da se ricinusovo ulje stavlja u pupak zbog zdravlja: Evo šta je istina
8. jul 2025.portal_admin
Zašto se hrom sve češće preporučuje i zašto ga zovu „saveznikom svih žena“
Sportske povrede
7. jul 2025.Anđela Stojković
Menstruacija i sportske povrede: Nevidljiva veza koju ne smemo da ignorišemo
đokovići, originalni razgovori, jelena
7. jul 2025.portal_admin
Jelena Đoković je DOKTOR NAUKA Evo koje sve škole je završila
7. jul 2025.Vanja Vidić
Genijalna i ranjena žena: Zašto još uvek boli ono što je Ingeborg Bahman napisala 

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube