15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Druželjubiva » Askine drugarice » Moj treći čas kuvanja, ispohovala sam šnicle i otkrila tajnu kako se pra...

Moj treći čas kuvanja, ispohovala sam šnicle i otkrila tajnu kako se pravi najbolji pire krompir

Bojana Kesić
5. maj 2017. 13:08
Kažu treba u životu ići korak po korak jer se samo tako grade čvrsti temelji. Shvatila sam to ozbiljno, barem kada je kuvanje u pitanju.
PODELI
F
T
G
P

Na prethodna dva časa sam naučila da kuvam pravu domaću supu i da u rerni ispečem batake i krompir. Sada je na red stigla treća faza.

Slobodan Radeta, moj učitelj kuvanja iz škole „Il Primo“ odlučio je da na trećem času dobro uprljam ruke pohujući šnicle, ali mi je otkrio i kako se pravi najbolji pire krompir. Mislim da ove cake možda ne znaju ni iskusne kuvarice.

Pohovana piletina i pire krompir

Foto: Latif Adrović

Saznala sam i kako je najbolje da pripremim piletinu za pohovanje. Koliko su mi drhtale ruke dok sam skidala žilice, ne treba rečima da opisujem, sve će vam biti jasno kada pogledate video.

Dozvoljavam da se i nasmejete, ali ne zaboravite da ovde nema laži, nema prevare, ja stvarno tek sada učim da kuvam. Bez obzira na moje godine, treba to ceniti. Jer kako kažu kolege „Nikad nije kasno“.

I dalje sam spremna da pročitam sve vaše komentare, i dobre i loše.

Pročitaj još: 

Askina škola kuvanja za početnike: Učite sa mnom da kuvate ili saznajte neku novu kulinarsku caku

Moj drugi čas kuvanja: Naučila sam da koristim rernu, a ono što sam napravila biće zanimljivo i vrsnim kuvaricama

Uspešno ste se prijavili

Askine drugarice, Druželjubiva, Skorašnji članci
Bojana Kesić, Il primo, Škola kuvanja, Slobodan Radeta
Sprečite želju za slatkišima na prirodan način
Nedeljni horoskop: Ovnovima kratka i burna veza, Bikovima ništa novo u ljubavi
8. jul 2025.portal_admin

Internet su preplavili saveti da se ricinusovo ulje stavlja u pupak zbog zdravlja: Evo šta je istina

8. jul 2025.portal_admin

Zašto se hrom sve češće preporučuje i zašto ga zovu „saveznikom svih žena“

Sportske povrede
7. jul 2025.Anđela Stojković

Menstruacija i sportske povrede: Nevidljiva veza koju ne smemo da ignorišemo

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

8. jul 2025.portal_admin
Internet su preplavili saveti da se ricinusovo ulje stavlja u pupak zbog zdravlja: Evo šta je istina
8. jul 2025.portal_admin
Zašto se hrom sve češće preporučuje i zašto ga zovu „saveznikom svih žena“
Sportske povrede
7. jul 2025.Anđela Stojković
Menstruacija i sportske povrede: Nevidljiva veza koju ne smemo da ignorišemo
đokovići, originalni razgovori, jelena
7. jul 2025.portal_admin
Jelena Đoković je DOKTOR NAUKA Evo koje sve škole je završila
7. jul 2025.Vanja Vidić
Genijalna i ranjena žena: Zašto još uvek boli ono što je Ingeborg Bahman napisala 

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube