Naprotiv oni me stimulišu.
Na prošlom času sam spremala pastu i Slobodan Radeta iz škole kuvanja „Il Primo“ me je učio da sečem luk. To su bili itekako korisni saveti i za one koji već uveliko kuvaju samo ne znaju cake. E bas na to sam dobila komentar u stilu „jadna njena majka, a tek svekrva pa ona ni luk ne zna da iseče“.
Bilo mi je drago kada sam ga pročitala jer sada znam i ne stidim se toga što sam to naučila u 35. godini. Jer do sada sam savladala neke druge životne veštine, a kuvanje je sada stiglo na red. Bitno je samo da ni to nisam zanemarila jer mi je važno za život, a sa druge strane sam iskrena pred sobom i drugima i bez laži i prevare mogu da kažem da to tek sada učim.
Kao što reče naslov, danas kuvam jedno „muško“ jelo. Naravno da to nije bas tako jer i mi žene volimo da pojedemo dobro parče mesa, ali znate već kako kažu naše jače polovine „nije ručak ako nema mesa“.
Zato pogledajte kako se pravi rozbratna na najbolji i najbrži način.
Komentarišite moj rad i dalje, jer me to tera da budem bolja.
Pročitaj još:
Askina škola kuvanja za početnike: Učite sa mnom da kuvate ili saznajte neku novu kulinarsku caku
Moj treći čas kuvanja, ispohovala sam šnicle i otkrila tajnu kako se pravi najbolji pire krompir
Moj četvrti čas kuvanja: Bilo je suza, ali je napravljena odlična pasta sa paradajzom i slaninom
Uspešno ste se prijavili