Bliži se kraj mom „osnovnom“ kursu kuvanja. Slobodan Radeta iz škole kuvanja „Il Primo“ je procenio da sam savladala „naša“ jela pa smo sada malo prošetali do Italije.

Foto: Latif Adrović
Posle spremanja pite sa sirom, koja vas je očigledno sve zainteresovala jer je taj video imao najviše pregleda, postala sam i zvanično domaćica. Barem su me tako pohvalile vrsne kuvarice koje ja cenim. Tako da sada mogu malo i da se igram praveći internacionalne specijalitete.
Ja obožavam da jedem povrće na sve načine, tako da me je posebno obradovalo kada mi je Slobodan Radeta, moj učitelj kuvanja, rekao da ćemo na današnjem času da slažemo povrće sa mocarelom uz moj omiljeni sos od paradajza.

Foto: Latif Adrović
Kao i na svakom času do sada, ja sam naučila mnogo toga novog, a već iskusne domaćice će sigurno saznati bar još jednu caku za pravljenje ukusnijeg jela od onoga koje su do sada spremale.
Da li znate zašto se mocarela ne seče već se cepka?
Pogledajte šta san napravila u videu:
Čekam vaše komentare.
Pročitaj još:
Moj šesti čas kuvanja: Napravila sam poslasticu koja se brzo sprema i još brže i slađe jede
Moj sedmi čas kuvanja: Poput vrsnih domaćica sam napravila gulaš sa palentom, prste da poližeš
Moj osmi čas kuvanja: Postajem prava domaćica, sad i pitu znam da napravim
Uspešno ste se prijavili