15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Da li vas ova poslastica asocira na detinjstvo? Napravite KOH, obradujte se...
kuvanje, spremanje kolača, devojčica u kuhinji

Foto:Profimedia

Da li vas ova poslastica asocira na detinjstvo? Napravite KOH, obradujte sebe i svoje najbliže!

Anđelka Popadić
18. februar 2018. 00:07
Jednostavan recept za kolač koji će probuditi sva vaša čula!
PODELI
F
T
G
P

Da li znate šta je koh?

Ukoliko spadate u generacije kojima su roditelji, bake ili deke spremali ovu poslasticu obradovaće vas ovaj recept, a ako ne znate o čemu pričamo savetujemo vam da ga već danas napravite. Dopustite da vas oduševi jednostavnost ovog kolača i lepota njegovog ukusa.

Potrebno je:

3 jaja

3 kašike šećera

1 vanilin šećer

5 kašika griza

Kašika i po brašna

 rerna, pečenje, pravljenje kolača, kuhinja

Foto: Profimedia

Priprema:

Umutite 3 cela jaja, 3 kašike šećera, zatim umućenoj masi dodajte 5 kašika griza. Za mućenje nemojte da koristite mikser već mešajte kašikom. Zatim, svemu tome dodajte kašiku i po brašna i promešajte. Napravljenu smesu razlijte u manji pleh i pecite na 200 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni između 10 i 15 minuta. Kada koh bude gotov, zasecite ga na kocke i prelijte hladnim mlekom (u koje ste umutili i jedan vanilin šećer).

Prijatno.

Pročitaj još:

Probala sam tufahije bez JABUKA i odmah tražila recept kuvaru! Probajte i vi ovaj bosanski desert

Jednostavna i slatka: Bajadera po bakinom receptu idealna za prazničnu trpezu!

Simbol Beča i omiljena poslastica mnogih: Originalan recept za Saher tortu!

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Hrana, Skorašnji članci
Koh, Poslastica, Recept, spremanje
Kako se vi zovete? Danas pišemo o Mili!
Marija Šerifović iskreno: Drago mi je što se održava Beovizija, ali ja na takav festival NIKAD VIŠE
28. avgust 2025.Vanja Vidić

Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?

28. avgust 2025.Vanja Vidić

Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta

28. avgust 2025.portal_admin

Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

28. avgust 2025.Vanja Vidić
Zašto parfemi ne mirišu isto tokom čitave godine?
28. avgust 2025.Vanja Vidić
Od tribina do ulice: Sportski dres kao modni must-have i ovog leta
28. avgust 2025.portal_admin
Srpska lepinja osvojila Evropu: Našla se među deset najboljih hlebova
27. avgust 2025.portal_admin
Dišenova mišićna distrofija, trka s vremenom u kojoj terapija znači život
26. avgust 2025.portal_admin
Žene će ove jeseni nositi smele boje kose – ove nijanse će većina tražiti frizerima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube