15 49.0138 8.38624 arrow 1 bullet 1 5000 1 0 horizontal https://aska.rs 300 4000
Aska ženski magazin – Okreni na svoju stranu
  • O nama
  • /
  • Kontakt
  • /
  • Prijavi se
  • /
Aska
  • Emotivna
    • Veze
    • Seks
    • Venčanja
  • Odgovorna
    • Porodica
    • Deca
    • Aktuelne vesti
  • Zdrava
    • Savremena medicina
    • Alternativna medicina
    • Trudnoća
    • Fitnes
    • Aktuelne vesti
  • Obrazovana
    • Posao
    • Edukacija
    • Pravni saveti
    • Jedna od nas
  • Izazovna
    • Moda
    • Lepota
    • Aktuelne vesti
  • Aktivna
    • Uradi sama
    • Hrana
    • Uređenje doma
  • Radoznala
    • Naše zvezde
    • Svetske zvezde
    • Putovanja
    • Astrologija
  • Druželjubiva
    • Askine drugarice
    • Vuk i Aska
    • Aska u akciji
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube
Naslovna » Aktivna » Da li ste za PAPAZJANIJU? Od same pomisli na ovo jelo kreće voda na usta!

Foto:Envato

Da li ste za PAPAZJANIJU? Od same pomisli na ovo jelo kreće voda na usta!

Aska logo
Aska
22. novembar 2020. 00:11
Ovo jelo koristite samo kao glavni obrok, koliko god da je sočno i ukusno prejako je za večeru i doručak.
PODELI
F
T
G
P

Potrebno je:

  • Pola kilograma jagnjetine
  • 100 grama suvog svinjskog mesa
  • 100-150 grama suve slanine
  • Jedna veza zeleni za supu
  • Veza peršuna
  • Kilogram zrelog paradajza
  • Kilogram krompira
  • Šolja od kafe vinskog sirćeta
  • 2 dcl belog vina
  • 3 ili 4 zelene paprike
  • 750 grama crnog luka
  • 3 ili 4 glavice belog luka
  • 3 ili 4 kriške limuna
  • Biber, so
  • Kašičica brašna
  • Kašičica tucane slatke paprike

Priprema: Jagnjeće meso iseći na komade, suvo svinjsko meso na tanke listove, a sa tanko isečenom slaninom prekriti dno đuvečare (vatrostalni sud). Svo povrće iseckati pa staviti preko slanine, posoliti, posuti krupnim i sitnim biberom, preliti uljem, pa ređati povrh toga seckano meso, pa povrće, pa opet meso i na kraju završiti sa sečenim paradajzom. U manjoj šerpici razmutiti brašno, vinsko sirće i tucanu slatku papriku pa sa tim preliti jelo u đuvečari. Potom, staviti u rernu i peći na tihoj vatri.

Prijatno.

Pročitaj još:

Pikantni bataci od kojih ide voda na usta: Obradujte porodicu nesvakidašnjim obrokom!

Ukus koji osvaja za sva vremena: Napravite ćuftice u sosu od paradajza

Poslastica za predah od posla: Uživajte u slatkom milkšejku od čokolade koji se sprema za tili čas!

Uspešno ste se prijavili

Aktivna, Hrana, Skorašnji članci, z-slajder
Hrana, Kuhinja, papazjanija, Ručak
Dnevni horoskop: Device vratite se u realnost, što pre!
Svi ćemo biti u kuće od 18 iako nema policijskog časa: Evo šta sve NE MOŽEMO da radimo od utorka
22. maj 2025.Vanja Vidić

Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene

22. maj 2025.portal_admin

Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom

22. maj 2025.portal_admin

Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje

Aska u akciji
Medifem

Najnovije objave

22. maj 2025.Vanja Vidić
Ona je prva pokazala da je i nežnost moć: Meri Kasat, žena koja je slikama oslobodila žene
22. maj 2025.portal_admin
Šta ako imate kompleks superiornosti ili imate posla sa takvom osobom
22. maj 2025.portal_admin
Dnevni horoskop: Rakove emocije vode u dubine introspekcije, Ovnovima emotivno olakšanje
22. maj 2025.portal_admin
Promocija knjige „Moć svetla – Boris Gortinski“
21. maj 2025.Vanja Vidić
Vodič za dugotrajan manikir bez UV lampe: Evo kako same da sredite nokte i da traju danima

O NAMA

Redakcija Aska

O nama

KATEGORIJE

Askine teme
  • Aktivna
  • Astrologija
  • Druželjubiva
  • Emotivna
  • Hrana
  • Izazovna
  • Izdvajamo
  • Obrazovana
  • Odgovorna
  • Radoznala
  • Stručnjaci
  • Svetske zvezde
  • Zdrava
Copyright © 2016 ASKA-TEAM d.o.o.
FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube